Despre

Despre Mine

Ai ajuns pe această pagină cel mai probabil pentru că ce ai găsit pe blogul meu ți-a stârnit curiozitatea și ai vrut să descoperi cine se află în spatele lui.

Așadar, eu sunt Claudiu Dorobanțu, un om de aproape 36 de ani (în anul 2023) “născut și crescut pe străzile din București” și împrejurimi. La bază sunt inginer, am absolvit Universitatea Politehnică din București (Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației), am un background de Software Developer, iar în momentul de față ocup un rol de Software Engineering Manager într-o corporație.

Sunt căsătorit și am doi băieți senzaționali care mă țin activ în fiecare zi.

claudiu dorobantu
Claudiu Dorobanțu

Sunt pasionat de tehnologie și de tot ce ține de internet, ascult hiphop (pe care l-am și practicat vreo 10 ani), îmi place să gătesc și iubesc plimbările în natură. Deși nu sunt pasionat de mașini, îmi place să conduc liber, la drum lung, o KIA Proceed GT de care m-am îndrăgostit de la primul test drive.

În ultima vreme dedic destul de mult timp finanțelor personale, educației financiare și investițiilor, fiind încă la început de drum.

Despre blog

Ce este acest blog?

claudiudorobantu.ro este un spațiu în care îmi expun părerile personale în legătură cu domeniile care mă pasionează. O mare parte dintre postări sunt legate de educație financiară din dorința de a-ți împărtăși din experiențele mele în parcurgerea acestui drum din perspectiva unui începător.

Ce nu este acest blog?

claudiudorobantu.ro nu este un site de cursuri, nu conține resurse profesionale din domeniul financiar și nu oferă sugestii sau ponturi la nivel investițional.

Acest blog este pentru tine dacă ești interesat de educația ta financiară, dacă vrei să parcurgi împreună cu mine acest drum și dacă ești gata să dedici și singur resurse în proces, dacă ești pregătit să îți tragi propriile concluzii ca să înveți cum să îți îmbunătățești practicile și obiceiurile punând în balanță toate lucrurile bune, dar și greșelile pe care le face un om la început de drum.

Newsletter

Nu uita să te abonezi la NEWSLETTER pentru a fi la curent cu postările de pe acest blog.

Social media

LinkedIn, Facebook

Politica editorială

  • Oricine își poate exprima opinia asupra conținutului articolelor în secțiunea comentarii, cât timp nu se abate de la temă și păstrează un limbaj decent
  • Comentariile ce conțin jigniri, injurii sau sunt potențial generatoare de scandal vor fi șterse
  • De asemenea, vor fi șterse și comentariile ce conțin reclame, spam, link-uri către alte site-uri (dacă nu au legătură cu subiectul articolului)
  • Articolele plătite vor fi marcate cu tag-ul “advertorial” și vor conține (ca și restul articolelor) propria opinie a autorului
  • Nu vom recomanda produse sau servicii decât în cazul în care le cunoaștem și ne-au câștigat încrederea

Statistici

Conform Google Analytics în ultimele 30 de zile blogul a avut 291 vizitatori și 325 pagini vizualizate.

Avem 145 followers pe Facebook și 39 de abonați la newsletter.

un om pe drumul său

Site Footer