Sărbători fericite!

Acesta este ultimul articol pe care îl public în acest an. Un articol scurt de care vreau să profit pentru a-ți transmite gândurile mele bune și a-ți ura sărbători fericite alături de cei dragi.

Imediat se face un an de când a luat naștere acest blog. În spatele lui stau câteva aspecte pe care le-am împărtășit deja într-unul dintre primele mele articole. În cifre, acest an se poate rezuma la 20 de articole scrise, un total de aproape 5000 de vizualizări, un număr de 39 abonați la newsletter și o pagină de Facebook ce a adunat 145 followers.

Mult, puțin? Nu are nicio importanță. Pentru că mai presus de cifre se află bucuria mea de a scrie. Asta și faptul că am putut împărtăși cu tine câteva din micile (dar foarte valoroasele) lucruri pe care le-am învățat la rândul meu. Acest blog rămâne proiectul meu de suflet și va continua să beneficieze de o parte din energia și timpul meu.

sărbători fericite
Sursa: unspalsh.com

Un mare mulțumesc

Suntem în plin sezon al generozității. Sărbătorile aduc cu ele bucurie și recunoștință, iar eu sunt recunoscător pentru fiecare moment petrecut împreună pe acest blog. Îți mulțumesc pentru susținerea ta și pentru că ești parte din această mică comunitate. Îți urez “Crăciun Fericit” și îți doresc un an nou plin de bucurii și de împliniri. Unul mai bun decât cel ce tocmai se încheie.

Sărbători fericite alături de cei dragi și nu uita că acum este vremea să arunci un ochi peste bugetul pe anul viitor😉. Ne revedem cu forte proaspete în 2024 pentru a ne continua drumul spre prosperitate.

Nu uita să te abonezi pentru a fi la curent cu cele mai recente articole.

Dacă blogul meu te ajută să îți satisfaci măcar o parte din nevoi, poți ajuta la rândul tău la îmbunătățirea acestuia.

un om pe drumul său

1 comments On Sărbători fericite!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer